Presentació

Curnal Invest és una empresa fundada al 2009 creada i avalada per professionals amb més de vint anys d’experiència en la direcció i execució d’Obra Pública, Edificació no residencial i Paviments industrials i esportius.

Desenvolupem tot tipus d’activitats vinculades amb la construcció, incloent l’assessorament, el desenvolupament de projectes i la construcció d’infraestructures d’obres públiques y naus industrials.

Estudiem la solució òptima al sector de la pavimentació d’acord amb les necessitats del client, aplicats tant a la indústria, com a la decoració, habitatges o espais esportius. 

 

La nostra filosofia

Les nostres premisses principals són qualitat i seguretat. No estalviem esforços a l’hora d’intentar oferir als nostres clients execucions més eficients, que permetin una reducció dels costos mitjançant l’estalvi energètic i una planificació rigorosa de les nostres obres.  

La seguretat sempre està present a les nostres obres. Els nostres empleats reben tant la formació com la informació necessària per executar tot tipus d’obres, així com tots els equips de protecció necessaris per a la execució els treballs.